streda 26. augusta 2015

inFAMOUS Second Son

Second Son


Vítam vás pri mojej 1.hre :D.inFAMOUS Second Son je špecialita na PS4.
Základné fakty o hre:
  • Máme na ponuku 4 odlišné sily(Dym,Neón,Pixely,a myslím že kameň :))
  • V hre je zahrnutá aj Karma a vylepšenie postavy(ja som si zvolil dobrú karmu!!)
  • Veľmi zaujímave súboje(môžete používať rôzne kombinácie v každom súboji!!)
  • Krásna grafika prostredia!!!
  • Záujímavý príbeh (Škoda že krátky :/)     
Hra sa točí okolo Conduitov.Conduit je to osoba ktorá je zahŕňaná určitimý schodnosťami.Ľudia ich vnímajú ako osoby ktoré prínašaju zo sebou strach,obavy  a v spoločnosti sa začína debatovať o Bio terorizme.(jedná sa o biologické zbrane).
V našom meste sa objavil nový bioterorista. Je to indián (no aspoň si myslím :) Delsin Rowe a jeho schopnosťou je ovládanie dymu vo všetkých jeho formách. Dokáže ho odčerpať z vetrákov(to ma fest bavilo a ten zvuk na ovládači  no pecka :))...zo zničených áut či poklopov. Je to zvrátené, ako pomocou dymu dokáže prechádzať mrežami a pletivami. Ešte zvrátenejšie je, že svoju silu používa na bojovanie s DUP. Jeho reťaz pre boj na blízko, ale aj strely, či dokonca dymom poháňané rakety, napáchali v meste už toľko škody, že sa o neho začala zaujímať aj samotná Augustinová.

Dymové Efekty vyzerá to veľmi cool  

Príbeh je veľmi dobre spracovaný ale krátky. :O je to škoda no ....ale tak nachádzajú sa tu aj vedľajšie misie a iné špeciality.
Najviac čo bolo také špeciálne bolo sprejovanie na steny  ale aj tak to bola taká "easy for noobs"aktivita ......sprejovanie podľa makety no :( a aj tak to na konci dorobilo za vás ..takže tak.
Môžete si vybrať či sprejovať za dobrú karmu alebo zlú 
Ďalšie "umelecké dielo" :)

Myslím si že hra je celkovo dobre spracovaná.Za celého hrania som nenašiel žiadny bug no.,....asi som mal štastie... Cena/Výkon  sa dá povedať že je akurát  teraz sa dá zohnať za 20 euro :)

Hodnotenie:
  • Grafika prostredia: 8/10 (mohlo byť viac parkov,a stromov) 
  • Grafika postáv a ostatného: 9/10 
  • Lagy/Bugy: žiadne som nezaznamenal
  • Príbeh:10/10 (dosť emotívny)
  • Funkcie s ovládačom: 10/10 (podľa mňa spestrenie hry)
CELKOVÉ HODNOTENIE:  8/10 

Tak  Ďakujem za prečítanie  a hurá na ďalšie hry 










Kde kúpiť inFAMOUS: Second Son?
v e-shopech
od
(Zdroj: Heureka.sk)

2 komentáre:

  1. - zožeň si korektúru, aby sa to dalo lepšie čítať
    - popis k obrázkom by sa mohol zaobísť bez zbytočných emotikonov,smajlíkov a výkričníkov (niečo ako opisný sloh, ktorý si robil v škole), taktiež aj celá recenzia, ak by tak emotikon ":)" je primeraný, ale použiť by ho bolo vhodné tak raz na začiatku a raz na konci.
    - je to veľmi krátky popis hry, o čom je? Kto je hlavná postava? Tvoj názor Cena/Výkon ľuďom nestačí, píš viac subjektívne, páčila sa ti grafika? Zverejni hodnotenie. Viac obrázkov. Príbeh? Postavy? Bugy? Features?
    Postni hodnotenie Metacritic (neviem či hodnotia aj hry na PS4), hocikoho, koho hodnotenie je brané na váhu, nie názor človeka ktorý nie je vôbec známy. To nikoho nezaujíma.

    Základné fakty v hre? Skôr plusy a mínusy keď už tak, pekná grafika k faktom nepatrí, "fakt" by mal byť sám o sebe zaujímavý.
    Taktiež ako si postupoval v hre a čo si si zvolil je bezpredmetné a taktiež to nikoho nezaujíma. Chýbajú mi tvoje pocity z hry, nič som nezistil o charakteroch v hre.

    OdpovedaťOdstrániť